loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.2 JTS Ti 2e eigenaar - NL Auto - NAP!

€ 9.940
€ 162 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.940 126.819 KM Logo 07-11-2008 185 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Schitterend uitgevoerde Alfa Romeo 159 SW in begeerde Ti- uitvoering. Dit betreft een origineel Nederlandse Alfa welke vanaf 2011 bereden is door de 2e eigenaar. Uitsluitend bij de Alfa Romeo dealer onderhouden en in 100% originele fabrieksstaat, onverprutst. Deze Alfa Romeo is reeds volledig gecheckt waarna alle aandachtspunten zijn gerepareerd en/of vervangen. Het rapport hiervan is bij de Alfa Romeo aanwezig voor u. AutoTrust Standaard Garantie van 6, 12 of 24 maanden tegen meerprijs mogelijk, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(36) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png