Audi Q7 4.2-V8 FSI Automaat Quattro Pro Line+ NL Auto, NAP!

€ 13.740
€ 223 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 13.740 194.577 KM Logo 19-04-2006 349 PK Benzine Automaat Marge

Origineel Nederlandse Audi Q7 in 100% originele, onverprutste staat! Voorzien van complete Audi dealer onderhoudshistorie, de vorige eigenaar heeft niet bezuinigd op het onderhoud wat blijkt uit de bijgeleverde documentatie, werkelijk uniek! Tevens een erg compleet uitgevoerde versie waarbij het aan geen luxe en comfort ontbreekt. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(50) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.