Jeep Cherokee 4.0i Limited Automaat Youngtimer!

€ 14.940
€ 243 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 14.940 165.367 KM 14-12-1999 184 PK Benzine Automaat Marge

Zeldzaam hoge kwaliteit deze volledig originele Cherokee 4.0i automaat in luxe Limited- uitvoering! Schitterende, stoere en tijdloze kleurencombinatie en voorzien van vele opties. Optisch en technisch in zeer goede staat, instappen en genieten! Deze Jeep komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(34) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.