Mercedes-Benz C-Klasse 280 Automaat Sport Edition NL Auto!

€ 9.940
€ 162 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.940 146.313 KM Logo 08-03-2006 232 PK Benzine Automaat Marge

Schitterend uitgevoerde en zeer bijzondere Mercedes C-Klasse W203! Origineel Nederlands geleverd en slechts 3 particuliere eigenaren gedurende 13 jaar. Laatste eigenaar sinds april 2011. Voorzien van 2997cc V6 benzinemotor met 232pk, een motor welke zeer zelden geleverd is in dit type Mercedes. Eentje welke uitblinkt in souplesse en kracht. Voorzien van prachtig Sport Edition pakket met tal van luxe en sportieve opties wat deze C280 tot een unieke maakt. Deze Mercedes verkeert in 100% originele, onverprutste staat. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(46) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.