Fiat 500 1.4-16V 135pk Abarth Parelmoerwit - Magneti Marelli!

€ 9.240
€ 150 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.240 131.126 KM 21-08-2008 135 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Deze Fiat 500 Abarth is gereserveerd.

Bella macchina! Dé ultieme Fiat 500 in schitterend wit parelmoer af fabriek! Technisch & optisch volledig Abarth uitgevoerd incl. Magneti Marelli einddempers wat resulteert in een absolute lust voor het oog en oor! Deze Abarth verkeert in originele staat en is onverprutst daar deze afkomstig is van Abarth- liefhebber. AutoTrust garantie variërend van 6 t/m 24 maanden tegen meerprijs mogelijk, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(48) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.