Citroën 2CV 2CV6 Club Zomerklaar! APK 11-2020!

€ 4.940
€ 80 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 4.940 85.852 KM 30-06-1988 29 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Door inruil verkregen(gezondheidsredenen), deze leuke Citroen 2 CV6 Club! APK t/m november 2020 dus instappen en genieten met het kapje open! Start, rijd en remt goed, geen mankementen. Dagelijks gebruikt door de vorige eigenaar. Inruil tegen handelsprijs mogelijk. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(45) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Alleen op afspraak te bezichtigen! Op emails/belletjes/appjes met laagste prijs word niet gereageerd dus bespaar u de moeite.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.