Audi A4 Cabriolet 2.4-V6 Automaat Exclusive Youngtimer!

€ 10.940
€ 178 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 10.940 93.196 KM 05-06-2002 170 PK Benzine Automaat Marge

Schitterend samengestelde, en in zeer goede staat verkerende Audi A4 Cabriolet - ''sommerfahrzeug''. Voorzien van zeer veel en alle juiste opties, en in 100% originele- onverprutste Zwitserse staat. Audi volledig gecheckt en gerepareerd, klaar voor de Nederlandse zomer! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(35) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.