Land Rover Freelander Station Wagon 2.5-V6 Automaat HSE Youngtimer!

€ 9.940
€ 162 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 9.940 108.015 KM 04-09-2003 177 PK Benzine Automaat Marge

Unieke Zwitserse vondst! Ongekend mooie en technische goede kwaliteit. Binnenslaper geweest, geen zonschade! Bumpers en lijsten zwart zoals af fabriek. Volledig originele Freelander 5drs met V6 Automaat in luxueuze HSE- uitvoering. Schitterende kleurencombi voor deze zeldzaam mooie Freelander V6 HSE! Deze Land Rover verkeert in 100% originele, onverprutste staat. Deze Land Rover komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(54) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.