Volvo V70 2.4T Automaat Comfortline Youngtimer!

€ 8.940
€ 145 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 8.940 151.522 KM 11-06-2002 200 PK Benzine Automaat Marge

Uitzonderlijk hoge Zwitserse kwaliteit, deze Volvo V70 2.4 Turbo Automaat. Zowel technisch als optisch zeer bijzonder. Dit kenmerkt zich door bijvoorbeeld de niet uitgedroogde raamrubbers of bijvoorbeeld de zwarte bumperlijsten welke nog dezelfde kleur hebben als toen deze V70 17 jaar geleden de fabriek verliet. Van buiten, binnen, onder en boven ongekend. Binnenslaper. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(45) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.