Volvo V70 XC 2.4T AWD Automaat Comfort APK 05-2020!

€ 1.740
€ 28 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 1.740 314.344 KM 11-06-1999 194 PK Benzine Automaat Marge

Door inruil verkregen; in originele staat verkerende Volvo V70 XC van de 3e eigenaar. Volvo rijd, remt en schakelt zoals het hoort. Inruil tegen handelsprijs mogelijk. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(30) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Alleen op afspraak te bezichtigen! Op emails/belletjes/appjes met laagste prijs word niet gereageerd dus bespaar u de moeite.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.