loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz M-Klasse 320 Automaat Youngtimer!

€ 4.940
€ 80 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 4.940 206.894 KM 05-10-2000 218 PK Benzine Automaat Marge

Door inruil verkregen; in originele staat verkerende Mercedes- Benz ML320 Automaat. Deze Mercedes is reeds volledig gecheckt door de Mercedes specialist. Het technische rapport hiervan is bij de Mercedes aanwezig voor u. Deze Mercedes komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(38) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Op telefoontjes / mailtjes met uiterste, laagste, minimale prijs word niet gereageerd. Beperkte inruil eventueel mogelijk.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png