loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lexus IS 250 Business Luxury Beige leder - 17'' - NL Auto!

€ 7.240
€ 118 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 7.240 231.971 KM Logo 18-05-2006 209 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Door inruil verkregen; origineel Nederlandse Lexus IS250 in originele staat en afkomstig van de 3e particuliere eigenaar! Op de laatste 2 beurten na compleet Lexus Den Haag onderhouden. Prachtige kleurencombinatie en vol opties uitgevoerd. Op ons initiatief auto compleet technisch nagelopen en voorzien van nieuwe APK en daarbij de complete remmerij achter vervangen. Laatste onderhoudsbeurt op 20-02-2019 bij 220.455km. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(42) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Op telefoontjes / mailtjes met uiterste, laagste, minimale prijs word niet gereageerd. Beperkte inruil eventueel mogelijk.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png