loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Saab 9-5 Estate 2.3 Turbo Aero Youngtimer!

€ 7.940
€ 113 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 7.940 146.066 KM 14-03-2001 230 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Dé uitvoering van de tijdloze Saab 9-5 Estate, de Aero! Prachtig samengesteld Zwitsers exemplaar en in 100% originele fabrieksconditie. De laatste en tevens 2e eigenaar heeft de Saab sinds 13-12-2006 in bezit gehad. Ook het zwarte lakwerk hebben wij weer in topconditie gebracht en is oogstrelend mooi! Reeds technisch en optisch door ons de puntjes op de i gezet en helemaal gereed om meteen van te genieten! Deze Saab komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(33) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png