loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo V70 T4 Automaat Limited Edition NL Auto!

€ 17.440
€ 249 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 17.440 142.644 KM Logo 30-03-2012 179 PK Benzine Automaat Marge

Origineel Nederlands geleverde Volvo V70 T4 180pk Automaat in luxueuze Limited Edition- uitvoering! Alle boeken aanwezig en ingevuld evenals alle facturen van reparaties. AutoTrust-Garantie variërend van 6 t/m 24 maanden tegen meerprijs mogelijk, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(49) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png