loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Land Rover Range Rover Sport Supercharged Automaat 127.000km!

€ 22.940
€ 328 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 22.940 127.488 KM 23-11-2005 392 PK Benzine Automaat Marge

Uitermate goed verzorgde Range Rover Supercharged in dé uitvoering. Nieuw geleverd in Genève- Zwitserland en afkomstig van de 2e eigenaar. Compleet originele, onverprutste conditie en top onderhouden. Op ons verzoek door dé Land Rover specialist in Amsterdam compleet aangepakt en gerepareerd. Hierdoor kunnen wij voor u de rekening splitsen. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(51) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png