loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lexus RX 300 Automaat Executive Nieuwwaardig! Youngtimer!

€ 13.940
€ 199 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 13.940 109.321 KM 03-01-2005 204 PK Benzine Automaat Marge

Deze Lexus is verkocht!

Nagenoeg nieuwe Lexus RX300 Automaat in luxueuze Executive- uitvoering! Uit 1e hand en geschiedenis aanwezig. Ongelofelijk hoge kwaliteit. Lust voor het oog en te bizar te beseffen dat de 1e en enige eigenaar daar 15 jaar lang zo zuinig op is geweest. Als u een nieuwe Lexus zoekt die u fiscaal voordelig kunt rijden hoeft u niet verder te zoeken. Deze Lexus komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(50) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u
optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png