planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo S90 3.0 Automaat Exclusive NL Auto-2e Eig- Dealer OH - Youngtimer!

€ 5.240
€ 75 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 5.240 265.203 KM Logo 10-06-1997 179 PK Benzine Automaat Marge

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Zeer unieke & origineel Nederlandse Volvo S90 3.0 Automaat in luxueuze Exclusive- uitvoering. Schitterend Dark Olive metallic exemplaar met een contrasterend beige lederen interieur. Betreft een volledig origineel exemplaar welke afkomstig is van de 2e eigenaar welke de S90 sinds 2004(!!) in bezit heeft gehad!! Met name de laatste jaren uitsluitend door de 2e eigenaar bij de Volvo dealer voor onderhoud en reparatie aangeboden. Alles gedocumenteerd in de boeken en bij de dealer. Laatste beurt bij de Volvo dealer op 30-04-2020 bij 264.034km incl. 2 nieuwe Michelin banden, remblokken en remschijven voor. Wegens aanschaf nieuwe Volvo V90 is deze S90 ingeruild en nu beschikbaar voor de volgende liefhebber! Dit exemplaar heeft ook in de AutoVisie gestaan! Deze Volvo komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(55) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website