loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo C70 Coupé T5 240pk Automaat Sport 2e Eig - 100% Dealeronderhouden!

€ 3.950
€ 56 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 3.950 251.692 KM Logo 16-03-2001 241 PK Benzine Automaat Marge

Origineel Nederlands exemplaar met T5 motor en automaat! Betreft een volledig originele C70 Coupé welke afkomstig is van de 2e eigenaar!! Deze Volvo is uitsluitend Volvo dealer onderhouden! Complete uitdraai van de Volvo dealer is erbij aanwezig met alle kilometerstanden, data van onderhoud en reparaties!! Laatste Volvo jaarbeurt op 19-02-2020 bij 250.584km incl. 1 jaar Volvo Assistance. Deze Volvo komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Dit betreft een ingeruilde auto en word verkocht in actuele staat.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png