loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Peugeot 407 SW 2.2-16V XT Pack Leer, Panorama,NAP!

€ 1.840
€ 26 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 1.840 192.149 KM 25-02-2005 158 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Door ons ingeruild en te koop aangeboden, luxe Peugeot 407 SW 2.2-16V XT Pack. Prachtige aubergine kleur met een beige lederen interieur en panoramadak! Laatste eigenaar heeft de auto 6 jaar gereden, onderhoudsfacturen van de laatste jaren(2016-2019) zijn aanwezig. Airconditioning koud. Niet in gerookt. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Dit betreft een ingeruilde auto en word verkocht in actuele staat zonder enige vorm van garantie. Op mailtjes met uiterste/laagste/laatste/minimale prijs en/of technische vragenlijsten word niet gereageerd.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png