loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Citroën C1 1.0 Automaat 4.799KM!! 1 Eigenaar! Airco - NAP!

€ 6.440
€ 92 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 6.440 4.799 KM Logo 29-04-2011 68 PK Benzine Automaat Marge

Wie o wie!? Een nieuwe Citroen C1 Automaat 5 deurs van 9 jaar oud met 4.799km voor minder dan de helft van de nieuwprijs!! Origineel Nederlandse auto met Nationale AutoPas en afkomstig van de 1e eigenaar! Wegens niet verlengen rijbewijs(geb. 1924...) door ons te koop aangeboden van goede relatie! Unieke kans! AutoTrust-Garantie variërend van 6 of 12 maanden tegen meerprijs mogelijk, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(37) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png