loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BMW 1 Serie 118i Executive 5 deurs NAP - Youngtimer!

€ 7.640
€ 109 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 7.640 127.246 KM Logo 30-06-2005 131 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Volledig originele BMW 118i Executive 5 deurs. Betreft een Nederlands geleverd exemplaar welke afkomstig is van de 2e eigenaar. Deze BMW is reeds volledig klaar gemaakt en direct inzetbaar! Voorzien van kloppende Nationale Auto Pas en vanzelfsprekend volledig gedocumenteerd. Deze BMW komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(44) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png