loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi Q7 4.2-V8 FSI Quattro Pro Line+ 5+2 - Youngtimer!

€ 26.940
€ 385 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 26.940 119.568 KM 11-04-2006 349 PK Benzine Automaat Marge

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

Nieuwst model youngtimer in de uber- SUV klasse! 7 zits Audi Q7 met 4.2-V8 FSI motor voorzien van automatische transmissie en Quattro vierwielaandrijving! Origineel Duits geleverd en sinds 2010 van de Zwitserse eigenaar geweest. Bijzonder netjes én origineel exemplaar wat extreem schaars is op de markt. Deze Audi is reeds volledig gecheckt door de Audi specialist waarna alle aandachtspunten zijn gerepareerd en/of vervangen. Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling per 11-04-2006, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage(81) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png