loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Jeep Grand Cherokee 5.7-V8 Hemi Automaat Limited - Youngtimer!

Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
147.494 KM 28-10-2005 328 PK Benzine Automaat Marge

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

BINNENKORT ONLINE!

Origineel Nederlands geleverde, nieuw model Jeep Grand Cherokee. Afkomstig van de 3e particuliere eigenaar welke de Jeep sinds 2010 in bezit heeft gehad. Voorzien van HEMI 5,7 liter V8 motor in de luxe Limited uitvoering. Originele, onverprutste conditie en dealer onderhouden. Bridgestone All Season banden. Deze Jeep komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Informeer bij ons in de showroom naar de mogelijkheden om de bijtelling nóg lager voor u te maken! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png