planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi Q7 4.2-V8 FSI Quattro Automaat Pro Line - Youngtimer!

€ 17.940
€ 256 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 17.940 169.642 KM 17-05-2006 349 PK Benzine Automaat Niet beschikbaar

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

BINNENKORT ONLINE! INCL. COMPLETE FOTOREPORTAGE.

Originele en zeer nette Audi Q7 4.2-V8 FSI Quattro Automaat! Ingetogen uitvoering en toch zeer prettig in de opties zoals o.a. met een elektrisch glazen panoramadak, adaptieve luchtvering, xenon verlichting, 18'' velgen, privacy glass en een Audi MMI breedbeeld navigatiesysteem met bluetooth! Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling per 17 Mei, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website