loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lada Niva 1.7i 4x4 - 1e Eigenaar - Gerestaureerd exemplaar!

€ 13.940
€ 199 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 13.940 96.328 KM 27-02-2009 82 PK Benzine Handgeschakeld Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Uber cult!! One of a kind!! Geen 2e van in Nederland. Voorzien van diverse nieuwe en stoere Lada Niva 4x4 accessoires, nieuwe 15'' Dotz velgen, nieuwe General Grabber banden en een compleet roestvrij chassis! Compleet gerestaureerd exemplaar voor weer jarenlang rijplezier! Ook technisch gereed gemaakt. Instappen en genieten! Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 48 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Op berichten met uiterste/laagste/laatste prijs word niet gereageerd.
Bijkomende kosten: RDW Recyclingbijdrage € 30,- + RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website