planning_widget_form_image1616044255.svg Afspraak plannen?
Close
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Porsche Cayenne V6 Automaat - Facelift model 01-2007- Youngtimer!

€ 25.940
€ 370 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 25.940 121.602 KM 08-01-2007 290 PK Benzine Automaat Marge

-- WORD VERWACHT MEDIO DECEMBER --

RH Automotive staat met inachtneming van de COVID-19 maatregelen nog steeds voor u klaar. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en voor uw en onze veiligheid, werken wij zoals altijd uitsluitend op afspraak.

De Porsche word momenteel technisch gereed gemaakt(inspectie + groot onderhoud) door Porsche Specialist Waalgarage alvorens deze bij ons in de showroom te bezichtigen is. U treft 2 foto's aan zodat u een beeld heeft van de prachtige kleurencombinatie en uitvoering van dit FACELIFT model Porsche Cayenne! Ex demo Porsche Stuttgart. Extreem vol uitgevoerd exemplaar. Uitgebreide fotoreportage zoals u van ons gewend bent volgt wanneer hij bij ons in de showroom staat. Deze Porsche komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling per 8-1, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs. Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW recyclingbijdrage € 30,- + RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website