loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Land Rover Range Rover Sport V8 Supercharged Automaat - Youngtimer!

€ 22.940
€ 333 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 22.940 138.872 KM 12-03-2006 392 PK Benzine Automaat Marge

-- € 3.000,- voordeel!! Profiteer nu van deze extreme zomerprijs!! Van € 25.940,- voor € 22.940,-!! --

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Volledig fabrieks originele Range Rover Sport V8 Supercharged! Onverprutst en goed gedocumenteerd exemplaar. Prachtig metallic donkerblauw lakwerk. Volledig technisch nagelopen en uitgebreid gerepareerd en onderhoud uitgevoerd door de Land Rover specialist van Amsterdam! Hiervan is alle documentatie tevens bij de Range Rover aanwezig uiteraard. Deze Range Rover komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs, of indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 70 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website