loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

MINI Cabrio 1.6 Cooper S Chili - 101.055km - Youngtimer!

€ 8.940
€ 128 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 8.940 101.055 KM Logo 28-10-2004 170 PK Benzine Handgeschakeld Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Origineel Nederlands geleverde Mini Cooper S Cabriolet in uiterst nette conditie met dito kilometerstand(NAP)! Afkomstig van liefhebbers, 2e auto geweest voor de mooie dagen. Onverprutst en origineel exemplaar, hogere kwaliteit. Uiterst compleet gedocumenteerd middels Mini documentatie en facturen van onderhoud + APK rapporten. Fris voorzien van onderhoud en APK dus klaar om in te stappen en gelijk van te gaan genieten! Ook een origineel Mini windscherm incl. opbergtas en originele Mini radio zijn aanwezig. Deze Mini komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs, of indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een erkend taxateur(extern). Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 59 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website