loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz E-Klasse Combi 500 4-Matic Automaat Avantgarde AMG Sportpakket - Facelift model - Youngtimer!

€ 19.940
€ 285 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 19.940 167.451 KM 10-07-2007 387 PK Benzine Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Afkomstig van absolute Zwitserse liefhebber, deze zeer speciale en van zeer hoge kwaliteit zijnde Mercedes E500 4-Matic Automaat Avantgarde incl. af fabriek AMG Sportpakket!! Dit betreft tevens het Facelift-model, ook wel de ''knikneus'' genoemd o.a. vanwege de scherpe lijnen in de voorbumper. Garageauto geweest, hogere kwaliteit- amper gebruikssporen waarneembaar. Uiteraard volledig gedocumenteerd, en in volledig originele conditie- onverprutst. Deze Mercedes komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling per Juli, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs, of indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een erkend taxateur(extern). Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage ( 72 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website