loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lexus RX 400 Hybrid Automaat Executive - 1e Eigenaar - Youngtimer!

€ 14.940
€ 213 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 14.940 156.434 KM 17-02-2006 0 PK Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Facelift model Lexus RX400 Hybrid Executive Automaat welke afkomstig is van de 1e Zwiterser eigenaar. Zoals het een échte Zwiterse auto betaamt is deze in volledig originele conditie, uiterst secuur onderhouden zoals u kunt zien op de foto van het onderhoudsboek, 15 jaar lang naar 1 en dezelfde dealer...Deze Lexus komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs, of indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een erkend taxateur(extern). Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 63 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak.
Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website