loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo V70 T6 AWD Automaat Summum - Nieuw model! - Youngtimer!

€ 18.940
€ 270 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 18.940 151.851 KM 13-08-2007 286 PK Benzine Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Nieuw model Volvo V70 T6 AWD Automaat in luxueuze Summum- trim! Origineel exemplaar en voorzien van vele comfortabele opties. Barents blauw metallic met een zwart geperforeerd(stoelventilatie!) lederen interieur! Smaakvol samengesteld en een genot om in te vertoeven! Deze Volvo komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling per 13-8, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. De gemaakte kosten kunnen separaat worden uitgefactureerd en in mindering worden gebracht op de verkoopprijs, of indien gewenst kunnen wij u tevens van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een erkend taxateur(extern). Lees meer over ons bedrijf, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 74 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website