loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Audi A6 Avant 4.2-V8 Quattro Automaat Pro Line - Apple/Android - Youngtimer!

€ 16.940
€ 260 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 16.940 143.319 KM 15-11-2005 334 PK Benzine Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

In 2021 door ons in Zwitserland aangekocht met 116.462km, verkocht aan Audi liefhebber en youngtimer rijder en nu terug in mogen ruilen. Nog steeds een plaat van een auto met prachtig diep donkerblauw metallic lakwerk, en in de tussentijd enkel ge-upgrade met bijv. een geïntegreerd Apple Car Play / Android Auto multimediasysteem, achteruitrijcamera en privacy glas. Deze Audi is volledig gedocumenteerd middels het Audi onderhoudsboek en tevens alle onderhoudsfacturen van de Audi specialisten in Nederland. Op het onderhoud en reparaties zijn kosten noch moeite bespaard gebleven en enkel Audi specialisten hebben het onderhoud en reparaties verzorgd(alle facturen aanwezig). Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Hogere kwaliteit. Deze Audi komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 63 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10.75,-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website