loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Golf 2.0TFSI GTI - 1e Eigenaar - 98.874km - Origineel - Youngtimer!

€ 12.940
€ 206 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 12.940 98.874 KM 18-11-2005 200 PK Benzine Handgeschakeld Marge

Welkom bij RH Automotive!

Wegens vakantieperiode zijn wij vanaf 3 Juni t/m 9 Juni gesloten. Na deze periode zijn wij weer bereikbaar en geheel tot uw beschikking.

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Ex fabriekswagen van Volkswagen AG Wolfsburg en sinds Juni 2006 in bezit geweest van 1 particuliere eigenaar. Deze GTI verkeert in 100% originele fabrieksconditie met slechts 98.874km ervaring. De Volkswagen is door de Volkswagen specialist technisch nagekeken waarna noodzakelijke reparaties en tevens onderhoud zijn uitgevoerd. Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Deze Volkswagen komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 66 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW recyclingbijdrage € 30,- + RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.- Op e-mails, whatsapp berichten, telefoontjes met uiterste/laagste/laatste/zo meeneemprijs word niet gereageerd.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website