loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate 180 Kompressor Automaat Avantgarde - Youngtimer! Gereserveerd

€ 12.940
€ 206 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 12.940 130.503 KM 29-05-2008 156 PK Benzine Automaat Marge

Deze Mercedes is gereserveerd.

-- Uitgebreide fotoreportage & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Nieuw model Mercedes C- Klasse Estate! Luxueuze en sportieve Avantgarde- uitvoering in het Calcit- wit met zwarte 17'' velgen. Voormalig Zwitsers exemplaar in zeer nette conditie met bescheiden kilometerstand. De Mercedes is door de Mercedes specialist technisch nagekeken waarna noodzakelijke reparaties en tevens onderhoud zijn uitgevoerd. Zorgeloos instappen en gelijk rijden bij RH Automotive! Deze Mercedes komt ook in aanmerking voor de Youngtimer regeling, 35% bijtelling over de dagwaarde i.p.v. de nieuwprijs. Indien gewenst kunnen wij u van dienst zijn met een taxatierapport(WEV) van een Notarieel Beëdigd TMV Register-Taxateur en Register-Taxateur VRT(extern bedrijf). Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 60 stuks!! ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.-

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website