loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE Automaat - Leer - 18'' - Sportstoelen - NAP - Garantie

€ 16.940
€ 251 /mnd
Prijs Kilometerstand Bouwjaar Vermogen Brandstof Transmissie BTW / Marge
€ 16.940 161.386 KM Logo 12-01-2015 0 PK Automaat Marge

-- Uitgebreide fotoreportage(69 stuks) & informatie op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL --

Originele en technisch goed onderhouden Volkswagen Golf GTE Automaat. Betreft een 5 deurs variant in bijzonder smaakvolle configuratie. Voorzien van luxueuze opties als volledig lederen sportinterieur, zwarte hemelbekleding, 18'' velgen op All season banden, parkeerassistent, bluetooth, LED verlichting voor & achter, stoelverwarming etc etc etc! Sinds 2020 in bezit geweest van laatste particuliere eigenaar. Volledig gedocumenteerd. Betreft een origineel Nederlandse auto, met kloppende NAP. AutoTrust Garantie tegen bescheiden meerprijs mogelijk voor 6, 12 of zelfs 24 maanden!! Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Lees meer over ons bedrijf, de van toepassing zijnde algemene verkoop- leveringsvoorwaarden, klantenreviews, uitgebreide voertuiginformatie en fotoreportage( 69 foto's ) op WWW.RH-AUTOMOTIVE.NL. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij u graag uitsluitend op afspraak. Bijkomende kosten: RDW tenaamstellingskosten kenteken € 10,75.- Op telefoontjes, whatsapp berichten, e-mailtjes met uiterste/laagste/laatste prijs word niet gereageerd.

U bent van harte welkom

Heeft u vragen over of interesse in onze auto's? Dan bent u altijd van harte welkom. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij uitsluitend op afspraak.

Vragen of interesse?

Op zoek naar uw droom auto?

Wij zijn dagelijks actief bezig om een brede collectie aan te kunnen bieden van speciale auto's. Toch kan het zijn dat uw gewenste auto er niet tussen staat. Graag zetten wij ons dan in om ook deze auto voor u te vinden! Middels een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen en gaan vervolgens voor u aan de slag met als doel uw gewenste auto te vinden.

  • envelope1.png
  • envelope1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website